Test – Vilken Slottislärare är du?

Gör det här testet och ta reda på vilken Slottislärare du är mest lik!

Vilken är din favoritfärg?
A.Röd
B.Svart
C.Blå
D.Orange

 

Vad gör du helst när du har lite tid över?
A.Tränar yoga och crossfit
B.Tar det lugnt hemma
C.Kör gokart
D.Springer långdistans och spelar golf

 

Vilket av dem här ämnena gillar du mest?
A.Språk
B.Bild
C.Träslöjd
D. Historia

 

Vad hade du inte kunnat leva utan?
A.Säng
B.Böcker
C.Modellbil
D. Löparskor

 

Vilket av de här länderna hade du helst åkt till?
A.Australien
B.Island
C.Peru
D.Vietnam

 

Vilket av de här djuren gillar du mest?
A. Jag är djurälskare och gillar nästan alla djur!
B. Katt
C. Tiger
D. Sköldpadda

 

Hur känner du inför dina betyg?
A. Jag är nöjd
B. Jag är  missnöjd
C. Jag är varken nöjd eller missnöjd
D. Nöjd med det mesta men inte allt

 

Vad äter du helst en filmkväll?
A.Salta kex och kakor
B.Choklad
C.Ölkorv
D.Doritos och jordnötter

 

Om du fick flest A: Du är mest lik engelska- och franskläraren Mildred! Du är en utåtriktad person som går din egen väg och skiter i vad andra tycker om hur du klär dig och beter dig. Du kan bli mycket irriterad på människor och du är inte rädd för att säga emot dem. Du tycker mycket om djur, kanske katter? Du är en person som gillar att träna på din fritid. Du ÄLSKAR musik!

 

Om du fick flest B: Du är mest lik träslöjdsläraren Agnieszka! Du är en kreativ person som gillar att skapa nya saker med händerna och du får ätt nya idéer om vad du vill göra.. På fritiden gillar du att vara kreativ och du brukar sticka eller måla. Du kan ibland tvivla på dig själv men du är alltid stark och positiv i slutändan. Du tycker också mycket om att läsa och blir lätt intresserad av nya saker.

 

Om du fick flest C: Du är mest lik vaktmästaren Mark! Precis som Mark är du är en händig person som gillar att hjälpa till. Dina favoritämnen är de praktiska ämnena som bild och slöjd. Du skapar bra stämning och berättar gärna roliga saker. Du är en social person som helst gör saker med mycket upplevelser men du kan ändå vara lite lat ibland och skjuta upp saker. Det ni säkert inte visste om Mark är att han är utbildad lärare som sedan några år tillbaka har lagt whiteboardpennan på hyllan, för att jobba mer praktiskt istället.

 

Om du fick flest D:  Du är mest lik rektorn Ulf! Du är en formell person som trivs i skolan. Du är en stark ledare som vet hur man utför sitt jobb. Du kan vara social med samtidigt sitta vid datorn med olika projekt och utföra ett bra jobb. Du har en speciell smak i det mesta. Du har mycket energi men kan lata dig ibland och unna dig något gott en fredagskväll.