Spelrecension – surviv.io

Spelet surviv.io är ett battle royale spel ut och gavs ut 11 oktober 2017 av Justin Kim men det är inte som de flesta battle royale spel för att det liksom inte så att man kan se genom sin karaktärs ögon eller se sin karaktär i 3d utan fågelsikt så du ser ovanför karaktären. Det finns inte heller några fordon annat än planet som du hoppar ut ur i början av en runda. Spelet finns på iOS och dator

Personligen tycker jag att spelet är bra fast om man plockar upp en hjälm i spelet så ser det ut som en mössa för spelet är 2D, vilket är synd. Det är synd att surviv.io är det enda skoldatorn kan hantera men det är ett bra tidsfördriv på lunchrasterna.

Surviv.io får nog en stadig 8/10 utav mig. Det är bra ifall du är uttråkad hemma eller i skolan. Vill man ha bättre grafik och fler vapen och vapen tiers ska man dock välja ett annat spel.

Text: Elias Jurado Palmgren, 8C

Här så kan man se surviv.io mitt i en runda.